torstai 26. joulukuuta 2013

Merry christmas!

Nyt on siis joulu 2013 ohi. Vois sannoo näin että en tiiä oliko joulu vai ei :D johtuen siitä että ei ollu lunta, talo oli vieras, enkä saanu lahjoja paketin muodossa. Että ainoo asia mistä tajus että on joulu oli ruoka. Jepjep.

Mentiin 23.päivä meijjän talon vieressä sijaitsevaan pikkuseen kirkkoon jonne paikalliset maanviljelijät kuulemma joka vuosi kerääntyy. Eli toi kirkko on kai 1600-luvulta nii siellä ei oo ollenkaa sähköö. Näissä mun ottamissa kuvissa ei näy sitä kui ihanan näköstä oli ku jokaselle annettiin omat kynttilät. Ei hirveenä kehannu räpsiä.. Mut siellä me lauleskeltiin joululauluja, tosin en osannu ku kaks. Aatu näytti vetävän jokasen biisin nii satasella :D me istuttiin parvella nii koko parvi rupes nauramaa ku aatu alotti yhessä vaiheessa ennen muita. 




24.päivä eli meijjän pääpäivänä tehtiin suomalainen joulu. Tai no niin suomalainen mitä täällä pystyy tekemään. Äiti toi siis kassillisen suomalaista jouluruokaa ja me sitte tehtiin se. Englantilaiset tykkäs oikee paljon :) Oli tosi kiva keli vaikka tuuliki melko kovaa. Meillä
on ollu tosi hyvät kelit tähän mennessä! Ku meille jatkuvasti muistutetaan että Englannissa sataa plääplää nii meillä on satanu vaa yhtenä päivänä viikon aikana. Ehkä me jotenki piristetään tätä meri-ilma-alaa :D 





25. päivä on englantilaisten pääpäivä. Täällä ihan kaikki lakkaa toimimasta sinä päivänä. Ei kule yhtään bussia, junaa tai oo yhtään kauppaa auki. Ei ees siwa :D okei sitä ei oo täällä jos joku ei tiennyt. Mutta jokanen sais siis tommosen crackerin ja se oli paukkuserpentiini vähä niinku ja sieltä sai jonku lelun ja vitsin joka piti lukee kaikille ääneen. Sitte jälkkäriks oli christmas pudding johon kaadettiin brandya ja se sytytettiin tuleen. 

Anteeksi tarkennus..


Nyt lähetään kattomaan paikallista jalkapalloo :D 
xoxo, Eevi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti