torstai 2. tammikuuta 2014

Wifi.. I HATE U

Voi jessus... Wifi ei toimi konneella. Siks en oo kirjotellu tänne mittään vaikka on tapahtunu kaiken näköstä viimesen viikon aikana. Netti siis ei toimi jostain kumman syystä. Okei englannissa kaikki yhteydet on vähä kiikun kaakun mutta kyllä mää pääsin viikko sitte vielä iha hyvin kaikkialle nettiin. Not anymore. Eli nyt sain onnistuttua saamaan signaalin. Yritän olla noppee. En voi laittaa kuvia ku se ei suostu lataamaan niitä.

Friday 27.12
Syömään lähipubiin. Nantwichiin ettimään koulupukukauppaa. Ei tulosta :D sitte mentii vaa Sainsburyyn (ruokakauppa) ja kierreltiin vähä ympäri kaupunkia ja kateltii mitä löyty :) ainiii skypettelyä kotisuomeenki!

Saturday 28.12
Hyvää syntymäpäivää aatu! :) tätä päivää olin oottanu tosi pitkään, en aatun synttäreitten takia vaa me lähettiin Manchesteriin. Asutaan siis puolentoista tunnin päässä Manchesterista mutta täällä se ei oikeestaa oo matka eikä mikään ku monet kulkee sen välin joka päivä. Lähettiin liikkeelle yheksältä. Ku oltiin perillä, olin iha järkyttyny kuin vähä porukkaa siellä oli. No, me mentiin sitte ekana primarkkiin ja siellä meni tovi niinku tavallisestikki. Kun tultiin ulos kaks tuntia myöhemmin, tuntu että koko kaupunki oli räjähtäny täyteen ihmisiä. Tilanne oli jotaki Lontoon Oxford Streetin luokkaa. Mulla on kuviaki mutta en voikkaa hyödyntää niitä.. Tän jälkeen äiti tuli yliopistolta ja mentiin syömään Hard Rock Cafeen jee.
Ekaksi jouduttiin oottaa 40 min että saatiin pöytä ja sitte reilu tunti ennen ku tuli ruoka. Kuha oltii syöty, meijjän pöyän eteen tuli kolme tarjoilijaa ison jätskiannoksen kanssa. Sitte ne kohotti äänesä ja huusi että: "Today is Adam's birthday(aatun nimee ei osaa kukaan sanoa) so let's sing a song for him" Kaikki laulo Paljon Onnea Vaan ja aatu totes tapahtuman jälkeen että: "siis eevi iha oikeesti, mikään mun elämässä ei oo ollu niin noloo ku toi äskenen" Voi aatso.. Iltapäivä jatkettiin läheisessä ostarissa. Sitten kotiin.. Tykkäsin Manchesterista tosi paljon :)

Sunday 29.12
Lenkki. Syöminen.

Monday 30.12
Stoke-on-Trent ja Chester. Mentiin ekaan kaupunkiin iha vaa koulupukujen takia ja onneksi löydettiinki se kauppa nopeesti koska se kaupunki oli iha hirveeeeeeeee. Nii ruma ja ne ihmisetki oli nii outoja. Kaupunki oli iha hirveen rapistunu ja voi jessus. Mun piti lähtä yhessä vaiheessa ettimään ruokapaikkaa eeltä ja jouduin jonnekki syrjäkadulle. Mää juoksin sieltä takasin sukkahousut melkee polvissa asti. Ainii ostin manchesterin primarkista sukkahousuja nii ne oli semmoset että ku ottaa kaks askelta nii ne mennee pakaroiden alle XDD Matka jatku Chesterin costcoon. Paljon ruokaa namnam. Chester on Stoken vastakohta. Tosi kaunis, vanhoja rakennuksia, putiikkeja :) Pittää päästä joku päivä vielä kunnolla oleilemaan sinne!

Tuesday 31.13
Ihanan rauhallinen aamu. Käväsin suihkussa ja rupesin valmistautumaan iltaa varten. Menin Millien luo kuuen aikaan juhlistaa uutta vuotta. Oli hirmu kivaa! Tutustuin uusiin ihmisiin ja rupesin tuntemaan vanhempia paremmin :) Puol kakstoista juostiin kaikki alakertaan ja laitettiin BBC päälle ku sieltä näkkyy joka vuosi Lontoon ilotulitukset. Countdown kymmenestä yhteen ja Happy New Year!! Paukkuserpentiinit vaa paukku! Uus vuos korkattu :) jäin sinne sitte loppujen lopuksi yöksi vaikka aluks mun oli tarkotus sinkuttaa kotiin pyörällä. 

Wednesday 1.13
Lazyday. Väsy, tacot, salsa :)

Thursday 2.13
TRAFFORD CENTRE!! Kohta lähetään siis ostariin jihuuuu.

Yritän oikeesti kirjotella tänne enemmän mutta ku se ei onnistu ja en tahtois että kaikki postaukset on tämmösiä tekstipläjäyksiä heh. Toivotaan että yhteys toimis normaalisti pian! Fingers crossed!

xoxo, Eevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti