keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Conwy



Heipä hei :) Kävästiin sunnuntaina meidän naapureitten kanssa parin tunnin päässä Walesissa kaupungissa nimeltä Conwy. Conwy on ainoita kaupunkeja euroopassa jossa on kokonainen entistä kaupunkia suojeleva kokonainen muuri jälellä. Käveltiin 1100-luvulla rakennettu muuria ympäri ja yhessä kohti ku se oli korkeimmalla kohalla, käveltiin vanhoja kiviportaita pitkin tornin raunioihin, mistä näky ihanasti kaukana siintävät vuoret ja toisella puolella meri. Ite olin ihan kauhussani ja en muista millon oon tärissy niin paljon. Ei se mitenkää ylitsepääsemättömän korkeelle noussu mutta jotenki se tuuli pahensi asiaa. Ja kun mää vielä rakastan vuoristoratoja ylikaiken, nii outoooo. Sää oli tosi jännä koska kun kahto vuorille, aurinko paisto täydeltä taivaalta. Mutta sitte ku katto merelle, siellä oli sankka pilvirykelmä eikä nähny aurinkoo mailla eikä halmeilla.


Kun oltiin kierretty Conwy Castle, lähettiin käymään syömässä joen rannalla, ja sen jälkeen lähettiin kävelemään meren rannalle. Sitte ku oltiin rannalla, piti laittaa takki päälle, vaikka maalla auringossa oli se +15. Siellä tuuli niin kovaa. Mun mielestä toi paikka oli aivan ihana ja yks mun tavotteista Englannissa oli että päästä meren ääreen. Ja nyt pääsin sinne :) Ja pääsen tulevana viikonloppunaki Edinburghissa :) Oltiin siis kävelemässä tuolla laskuveden aikaan, nii päästiin kävelemään melko kauas "vesirajasta". Eli käveltiin vähän niinku vetistä meren pohjaa. Ois ollu tosi kiva nähä miltä ranta ois näyttäny sinisen taivaan alla!





Otettiin kisa kuka sai heitettyä pisimmälle kiven. Voitin iskänkin :) en oo siis ihan turhaan heitelly pesistä vuosia!

P.S. Sain ladattua vaan nää kuvat koska yhteys taas niin huono.. Ois ollu niin paljon enemmänki.. Ehkäpä teen myöhemmin toisen postauksen :)

xoxo, Eevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti