perjantai 28. maaliskuuta 2014

Edinburgh part 2





Heipä hei :) Eli tässä nyt se toinen osa Edinburgh-reissusta. Istuskelen tällä hetkellä kotona kuumeessa ja keuhkot on halkeemispisteessä nii voi olla että en jaksa ihan jokaista yksityiskohtaa kuvailla mutta yritän parhaani!

Eka päivä eli torstai strattas heti koulun jälkeen, tosin mulla koulu loppu klo 12 ja mun oli tarkotus mennä salille mutta ylläri pylläri sain ihan järjettömän hedarin ja makasin kaks tuntia pukkarin penkillä ja välillä nukahinki. Kun kyyti saapu paikalle, nukahin ja nukuin autossa sen parisen tuntia kunnes saavuttii Lancasteriin. Just kun auto pysähty parkkipaikalle, hyppäsin autosta ja otin ekana tän allaolevan kuvan. Se oli siis välipysäkki ihan että nähään eri osia tästä maasta. Illalla kävästiin syömässä ihanaa ruokaa hotskun ravintolassa.
Tässä siis yhennäkönen koulupuku. Wrenbury primary school.
Seuraavana aamuna ajeltiin skotlannin vuorien läpi Edinburghiin, joka siis sijaitsee Skotlannin itärannikolla. Kävästiin heti ekana syömässä italialaisessa ja sitte pyörittiin asunnon ympäristössä. Meijjän oli illalla tarkotus lähtä ettimään jokaselle semmoset aidot skottilaiset kashmirhuivit mutta kaupat oli kerenny mennä kiinni 15 minuuttia aikasemmin niin ne jäi sitte ostamatta sinä iltana. Sittenpä myö vaan käppästiin ympäriinsä. Illalla kaikki nosti joko koneen, kännykän tai tablen esiin ku asunnossa oli niiiin hyvä netti. Kaikki jokka on lukenu mun blogia aikasemmin, tietää että meijjän netti ei toimi yhtään Baddileyssä. SAIN KATOTTUA YOUTUBEVIDEON ILMAN YHTÄÄN KATKASUA! 
Otettiin olgan kanssa kuvia ulkona ja joku mies hyppäsi vaan mun kaa samaan kuvaa XD
Aatulla alko kuumeilu edellisiltana niin sen piti sitten jäähä sisälle. Lähettiin naisporukalla 'shoppailee'. En siis löytänyt mitään, mikä EI voi olla mahollista.. No tultiin takas kämpälle syötiin ja lähettiin ravaamaan Playhouseen kattomaan kiertueella olevaa West Side Story musikaalia. Suosittelen oikeesti käydä kattomassa ulkomailla ollessanne jotain musikaalia, ne on kuitenki vähän eri tasoa ku suomalaiset. Mikäs siinä oli katellessa timmissä kunnossa olevaa miesporukkaa tanssimassa ja laulamassa :) Musikaalin jälkeen päätettiin jäädä olgan kaa vielä kaupungille ja löysin yhen paidan. En ottanu tosta shoppailusta painetta koska huomenna on suuntana Manchester ja lompakossa kahisevaa ;) Kaupoissa kiertelyn jälkeen minä, iskä ja olga lähettiin syömään meksikolaisessa ja ai että ku oli hyvää. Tosin söin chiliä ku luulin että se oli paprikaa... Myöhään illalla käytiin sitte Olgan kanssa ottamassa kuvia kauniista kaupungista yöaikaan.
Sunnuntaina lähettiin kiertoajelulle. Raahattiin aatukin viltin kanssa mukaan vaikka se oliki vielä vähän kuumeinen. Jäätiin noin puolessa välin reittiä pois ja mentiin syömään Hard Rock Cafeen. Jos jossain kaupungissa johon me reissataan on Hard Rock Cafe, me mennään aina käymään siellä!

Tuolla siis korostettiin koko ajan skottilaisuutta ja sen kulttuuria. Joka kulman takana oli joku puhaltamassa säkkipilliä kiltit päällä. Jokapuolella oli myynnissä kaikkee skottiruutusta. Tuo pilli oli kyllä semmonen että sitä ei jaksanu kovin kauaa kuunnella.... 
Tässä alla vielä kuva sieltä vuorelta maanantailta. Lähettiin ajelemaan kotiin italialaisessa syönnin jälkeen :)

xoxo, Eevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti