keskiviikko 12. helmikuuta 2014

What's going on?

Joo eli yritin ottaa mahollisimman paljon kännykkäkuvia tännään että näätte suurinpiirtein millanen mun tyypillinen päivä Englannissa on. Mutta se ei nyt ollukkaa parista muuttujista johtuen tyypillinen :D Eli otin ahkerasti kuvia ja mun oli tarkotus tehä "My day" postaus, mutta yhteys on täällä niin huono että en voi ladata montaa kuvaa.. 

Yhteys on siks niin huono, koska meneillään on joku myrsky. Täällä on tällä hetkellä iha hirvee paniikki ja säätäminen. Koko päivän on puhaltanu sairaan kova tuuli ja satanu. Koulusta oli vaikee kävellä kuntosalille ku puuskat oli tosi kovia. Ku olin sisällä, sähköt katkeili ja valot vilkku koko ajan ja oikeesti vaikutti siltä että puut kaatuu päälle. Ei oikee nähny ikkunoista ulos veden määrän takia.

Mun oli tarkotus tulla kotiin äitin kaa samalla kyydillä, ku se tulee junasta, mutta ku laitoin viestiä, äiti ei ollu ees lähteny Manchesterista. Sano että joutuu oottaa seuraavaa junaa. Istuin pukkarissa tunnin kun tuli viesti että iskä tulee hakemaan mut erikseen. Äiti istuu junassa, joka ei liiku minnekkään. Kun menin ulos, nojasin yhen talon seinää vasten että pysysin pystyssä, ja olisin ees vähä tuulen suojassa.

Soitettiin autossa äitille ja se kerto että koko junaliikenne on pysähyksissä, eikä kukaan pääse millään ulos kaupungista. Joutu jäämään yöksi Manchesteriin, oli tunnin jonot respaan, mutta onneks saatiin iskän kaa varattua huone kotoo käsin. Ite Nantwichinki liikenne oli iha tukossa ja kaaoksessa ku yritettiin ajaa iskän kaa kotiin. Manchesterin lentokenttä on suljettu, eikä ykskään lento laskeudu tai nouse. En tiedä muista maan lentokentistä. Kahenkymmenen minuutin päässä oleva Crewessä, oli Crewe Hallin katto lähteny lentoon. Crewe on jostain kohti evakoitu, eikä kukaan pääse edes henkilöautolla ulos tai sisään mistään kohti kaupunkia. Teitä on siis sulettu, ja paljon. Meijjän naapuri joutu jäämään Creween hotelliin ku sieltä ei saa lähtä. Tultiin kotiin, nii pihalla oli tiiliä lentäny meijjän talon katolta, nii jouduttiin ajamaan auto pihan keskelle ettei tiilet pommita sitä. Meijjän ikkunasta oli vaa pursunnu vettä ku se on suoraan tuulta päin, Olga oli joutunu tukkimaan sen pyyhkeellä.

Niinku kuuluu, kaikki on sekasi tällä hetkellä. Nyt pitää olla onnellinen että meillä toimii sähköt, ja että ei oo käyny mittään. Saa nähä onko huomenna koulua!

xoxo Eevi
p.s. sähköt uhkaa aika-ajoin katketa, fingers crossed!
















































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti