sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Dinosaur Barbeque and Irish festival

Heipä hei :) tällä hetkellä istuskelen sängyllä viettelemässä rentoa sunnuntaita. Ohjelmassa ei oo muuta kun iltalenkki ja aattelinki ihan rentoutua ja käydä vaikka kylvyssä. Perjantaina lähettiin keskustaan syömään paikkaan nimeltä Dinosaur Barbe-que. Oikea perinteinen amerikkalainen diner jossa tarjottiin vaan kaikkee epäterveellistä, rasvasta ja grillattua. Halusin jotain terveellistä ja otin kurkkutomaattisalaatin mikä sattuki olemaan jossain kastikkeessa ja en ikinä syöny yhtä kurkkua enemmän..


Mentii maailman raskaimman aterian jälkeen keskustorille jossa oli Irish festival. Syracusen keskustassa järjestetään monia eri aiheisia festareita ja perjantaina teemana sattu olemaan Irlanti. Tuolla tarjottiin erilaisia ruokia, olutta, käsitöitä, koruja, vaatteita. Takana näkyy myös lava jossa esiinty bändejä ja tanssiryhmiä. Me käytiin kattomassa vaan irlantilaista rivitanssia :)

 Festien jälkeen mulle esiteltiin kaupunkia vähän enemmän, kerrottiin parhaimmat ruokapaikat ja kahvilat. Mulle tuli keskustasta mieleen vähä mini New York paloportaineen ja neonkyltteineen mutta eihän se oo missään tapauksessa samaa kokoluokkaa. 

xoxo, Eevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti