maanantai 29. syyskuuta 2014

Pep Rally, Homecoming game & dance

Moikka moi! Viime viikko oli siis Spirit Week mutta mun ja muiden panostus ei ollu kovin suurta niin ei tullu myöskään räpsittyä kuvia. Maanantaina oli Twin Day ja kaikki seniorit pukeutu mustaan, oon siis joissain papereissa senior ja joissain junior niin pukeuduin mustaan. Tiistai oli Tie Dye, keskiviikkona Western, torstaina USA ja perjantaina koulun värit eli oranssi ja sininen. 

Perjantaina kokoonnuttiin vaihtareiden kanssa puoliltapäivin opon huoneeseen josta asteltiin futiskentälle. Pikkuhiljaa katsomoon keräänty porukkaa ja kuten edellisessä postauksissa kerroin, aloin hiljalleen vaipua tilaan mitä on vaikee kuvailla. Otin videoita mutta mun kädet tärisi niin paljon että ne meni pilalle.. Mutta, katsomo oli jaettu neljään osaan: Freshmen, Sophmores, Juniors ja Seniors. Välillä pidettiin huutokisoja ja Sophmoret tais voittaa jokasen. Kaikki koulun oppilaista ei ollu paikalla. Monet lähti juoksemaan kun ovet avattiin ja osa feikkas lääkäriajan tai jotain muuta vastaavaa.
Tekohymy ennen puhetta. En uskaltanu kattoo taakse niin piti ottaa selfie...
 Dem italianas
Jokasella klubilla oli oma numero, suurinosa oli tehny tanssin mutta esim cross country team veti viestin.

Illalla luvassa oli futaripeli. Ja voitettiin taas. Meillä on ollu 4 tai 5 peliä ja jokanen niistä voitettu. 4 peliä jälellä joista kaks kotipeliä. Sitte alkaa jatkosarjat ja välierät eli pelit voi jatkua pitkälle marraskuuta. Pelissä oleminen ei itseasiassa tarkota pelin seuraamista, vaan lähinnä kuvien ottamista, pitsan syömistä ja hurraamista kun joku sattuu kattomaan mitä pelissä tapahtuu. Näitä kuvia tuleekin urakalla joka pelistä.
 
Lauantaina vuorossa oli tanssit jonne menin Chelsean kaa josta on tullu mun erittäin hyvä ystävä. Ennen koululle menoa napsastiin parit kuvat. Tanssit oli lähinnä pareja täynnä, ykskään poika ei ollu ilman paria. Eli jos pojalla ei ollu paria, jätti se tulematta. Mutta sitten meitä "parittomia" tyttöjä oli enemmän. Musiikki ei ollu mitenkään hyvää mutta annettiin silti palaa ja kunnolla. Kun jälellä oli enää puol tuntia, mentiin iha eteen ja jorattiin niin että puolet hiuksista oli märät. Kohta huomattiin että meiän porukkaan tuli koko ajan lisää ja lisää porukkaa. Meillä oli semmonen jorausrinki jossa jokanen kävi aina vuorotellen keskellä tanssimassa. Eli mulla ja mun porukalla oli siis huikeen hauska ilta vaikka muille se olikin aika laimeeta. Ja ainiin, urheilijapojat kun ei tanssi. PS! Oon ruennu hymyilee jenkkihymyllä, ootko nyt tyytväinen äiti? :)
 
 
 xoxo, Eevi

2 kommenttia:

  1. tooosi kiva blogi!! voitko joskus tehä sellaseen videon mis opetat suomee niille jenkkikavereil:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ja juu, mä koitan saaha semmosenkin aikaan joskus!

      Poista